Permanente make-up: Eyeliner

 
 

Zowel vrouwen als mannen hebben soms graag een smalle eyeliner om extra kracht aan de ogen te geven. Het is een dunne lijn om uw gezicht van een duidelijk accent te voorzien. De lijn kunt u vergelijken met het restje mascara dat in de wimperrand achterblijft als u het verwijdert. Dat weet meestal uw gezicht te accentueren zoals mascara zelf niet kan. Een dunne en vrijwel niet-zichtbare lijn is ideaal voor mensen die ook zonder make-up willen rondlopen, maar dan niet een zogenaamd ‘blote-billengezicht’ willen hebben. Hebt u liever een volle eyeliner? Dat kan natuurlijk ook. U kiest zelf hoe breed, met of zonder een vinkje aan de zijkant en welke kleur. Bij die keuze kunnen wij u natuurlijk professioneel adviseren.
 
 

Voordelen van permanente eyeliner

 Ga ’s ochtends fris, fruitig en vooral snel de deur uit
Nooit meer uitgelopen make-up
Geen last van make-up allergieën
Maakt de ogen meer sprekend
Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken
Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten
Bespaar geld op cosmetica

 
 

Voorbeelden van permanente make-up (eyeliner)

Hier kunt u een aantal recente voorbeelden zien van permanente make-up (eyeliner).

permenente make up eyeliner helmond
Een smalle eyeliner tussen de wimpers om de ogen een meer frisse en krachtige uitstraling te geven!

permanente-make-up-helmond-eyeliner-1

Meer voorbeeld foto’s zien? Bezoek dan deze pagina.
 
 

Gediplomeerd en gecertificeerd

Ik heb een opleiding van een half jaar gevolgd bij de zeer hoog aangeschreven Irma Hulscher Academy. Daarnaast blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door verschillende cursussen te blijven volgen. Naast deze cursus ben ik ook GGD-gecertificeerd.

irma-hulscher-permanente-make-up GGD-gecertificeerd-marlys-beauty-studio
 
 

Veelgestelde vragen

Over permanente make-up komen vaak dezelfde vragen terug. Daarom heb ik een overzicht gemaakt met de veelgestelde vragen op een aparte pagina. Meer informatie over permanente make-up kunt u hier lezen:

 
 

Over Marly’s Beauty Studio

Marly’s Beauty Studio ligt in Helmond. Voor meer informatie over de adres- en contactgegevens verwijzen wij u graag door naar de contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving aan. Marly’s Beauty Studio is ook actief in omliggende gemeenten en dorpen: Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout.

Hopelijk tot snel in mijn schoonheidssalon!

Marly Leenders