Permanente make-up

Perfect aangebrachte make-up die niet uitloopt als je gedoucht hebt of uit het zwembad komt. Dat klinkt als fantasie, maar het bestaat echt! Permanente make-up is dé oplossing voor bijna alle ergernissen die normaliter gepaard gaan met het dragen van make-up!

Waarom permanente make-up?

Nooit meer uitgelopen make-up
Geen last van make-up allergieën
Geen zichtbaar haarverlies meer
Altijd symmetrische mooie wenkbrauwen
Bespaar veel tijd in ochtend en avond
Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!

Before/after van permanente make-up

permanente-make-up-helmondpermanente-make-up-helmond

Behind the scenes

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Doet het plaatsen van permanente make-up pijn?
Nee, het wordt vooral beschreven als ‘snel epileren’. Het kan dus wel wat gevoelig zijn.
Hoe vaak moet het resultaat opgefrist worden?
Om het resultaat en de kleur zo mooi mogelijk te houden, raad ik een jaarlijkse opfrisbehandeling aan. Aangezien ik een natuurlijke look creëer, zet ik de make-up heel oppervlakkig in de huid. Dit dient dus wel ieder jaar bijgewerkt te worden. Uiteraard betaalt je hiervoor slechts een gereduceerde onderhoudsprijs.
Is de behandeling geschikt voor alle haar- en huidtypes?
Jazeker, deze methode is voor alle types geschikt. Juist de gevoelige huid reageert bijzonder goed op deze methode.
Ik wil graag dat het resultaat er natuurlijk uitziet. Kan dat?
Dat kan zeker! Deze methode is uitermate geschikt voor een natuurlijke look. We kunnen zo licht of donker gaan als je zelf wilt. Juist met het ‘ombre effect’ (van licht naar donker) kunnen we prachtige nuances in de wenkbrauwen aanbrengen. Dit draagt allemaal bij aan het natuurlijke resultaat.
Hoe gaat een permanente make-up behandeling in zijn werk?
Eerst komt er een intakegesprek. Daar bespreken we uitgebreid je medische gegevens. Wij kiezen samen een kleur. De mogelijkheden zijn: blond, donkerblond, bruin en donkerbruin. Dan kiezen we samen de gewenste vorm. Stap 2 en 3 worden gecombineerd tot een ontwerp. Daarvan krijg je een tekening te zien. Pas als je het eens bent met het ontwerp gaat het aanbrengen beginnen. Je wenkbrauwen worden tijdens deze behandeling gratis geëpileerd/geharst. Dat omdat wij je graag voorzien van de perfecte finishing touch!
Is permanente make-up veilig?
Ja, permanente make-up is veilig. De technieken en standaarden die Marly’s Beauty Studio hanteert zijn bewezen niet schadelijk voor uw gezondheid. In enkele gevallen (zoals bij zwangerschap en bepaalde huid- en oog aandoeningen) is het toch niet aan te raden permanente make-up aan te laten brengen. Om deze redenen dient je bij Marly’s Beauty Studio altijd eerst het “informent consent formulier” in te vullen.
Is permanente make-up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?
Nee, permanente make-up is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt. Soms zie je vrouwen met hele harde en donkere lijnen. In dat geval is het pigment er op tattoo-diepte ingezet. Hoe dieper het pigment zit, hoe langer het duurt voordat het eruit wordt gewerkt.
Kan de vorm/kleur later nog gecorrigeerd worden?
Ja, omdat het niet diep in de huid zit is het altijd corrigeerbaar. Na verloop van tijd gaat de huid het eruit werken, dus dan kun je altijd nog kiezen voor een andere kleur of vorm.
Heeft Marly's Beauty Studio een erkend diploma om permanente make-up aan te mogen brengen?
Ja, ik heb een opleiding van een half jaar gevolgd bij de zeer hoog aangeschreven Irma Hulscher Academy. Daarbij blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door hoog aangeschreven cursussen te blijven volgen.

Heb je nog meer vragen? Bel of mail dan gerust even, zodat ik al jouw vragen kan wegnemen!

Klantervaringen

Door de jaren heen heb ik velen klanten mogen helpen. Zij belonen mijn werk met een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren.

“Vorige week mijn wenkbrauwen door Marly laten doen. Ze heeft permanente powder brows gezet. Vanaf nu kijk ik in iedere spiegel even naar mijn prachtige wenkbrauwen! Goede service, ze levert kwaliteit en altijd een grote glimlach op haar gezicht.” – Colinda Houwen

 

“Vorige week permanente make-up laten doen door Marly. Best spannend om opeens wenkbrauwen te krijgen, maar ik vertrouwde haar helemaal. Marly is erg professioneel en verteld voordat ze begint precies wat ze gaat doen. Zoals je ziet zijn er veel mensen die nu op facebook erg leuk reageren, lieve mensen als jullie twijfelen… niet doen bij Marly ben je aan het goede adres. Marly, heel erg bedankt!” – Hella van Kraaij

 

“Marly levert goed en vooral prachtig werk. Ik heb permanente wenkbrauwen laten zetten bij Marly en ben er erg blij en tevreden mee! Ze neemt de tijd voor je, niet alleen tijdens de behandeling maar ook ervoor en erna. Ze stelt je gerust en geeft je een vertrouwd gevoel wat ik als klant erg belangrijk vind. Hierdoor zal iedereen met een gevoel van tevredenheid Marly’s beauty studio weer verlaten!” – Laura Thijssens