Permanente make-up

Jouw wenkbrauwen always on fleek, zonder ‘s ochtends voor de spiegel te hoeven staan? Doei potloodjes, poeder of verf. Hallo permanente make-up!

Wat zijn de voordelen van permanente make-up bij de wenkbrauwen?

Het scheelt je véél tijd en gedoe, ’s ochtends én ‘s avonds
Geen dure producten meer, dus lekker voor je portemonnee 
Nooit meer uitgelopen make-up 
Geen last van make-up allergieën of irritaties 
Geen zichtbaar haarverlies meer 
Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken 
Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten 
100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!
 

Hoe ziet dat er dan uit?

Ben je benieuwd naar voorbeelden van permanente make-up bij de wenkbrauwen? Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien van klanten die ik in mijn salon heb mogen behandelen. Via mijn Instagram account kun je nog meer van mijn werk vinden.

Klantervaringen

Door de jaren heen heb ik al veel klanten mogen helpen. Zij waarderen mijn werk met een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren. Daar ben ik natuurlijk enorm trots op! Meer klantervaringen kun je hier lezen, of zelf een ervaring achterlaten natuurlijk.

En blijft het voor altijd zitten?
Nee, de naam is een beetje verwarrend. Permanente make-up is geen tatoeage. Het is eigenlijk een pigment dat ik aan het oppervlak van je huid inbreng. Je huid werkt dit er dan vanzelf weer uit. Dan kun je ook weer kiezen voor een andere kleur of vorm. Hoe dieper het pigment zit, hoe langer het duurt voordat het er weer uit is. Soms zie je mensen met hele harde en donkere lijnen: dan is het pigment er wel op tattoo-diepte ingezet.

Hoe werkt dat aanbrengen dan?

Ik gebruik de ‘hairstroke-techniek’, waarbij ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd. Deze worden in dezelfde richting als je eigen haartjes aangebracht, met voldoende ruimte ertussen zodat het er mooi luchtig en natuurlijk uitziet. Een andere optie die ik aanbied is de ombre-/poedertechniek, waarbij het lijkt alsof je wenkbrauwen heel natuurlijk zijn ingekleurd met poeder. Allebei de technieken zorgen voor meer kleur, opvulling én prachtige gelijke wenkbrauwen.

Wat is het resultaat na 1 behandeling?

Al na 1 sessie zijn de wenkbrauwen precies zoals jij ze wilt hebben. Direct na de behandeling zullen je wenkbrauwen nog wat donkerder zijn: na een week worden ze zo’n 30-40% lichter.  Een tweede behandeling, na ongeveer 6 weken, is voor eventuele kleine (kleur)correcties en de finishing touch.

Is zo’n behandeling helemaal veilig?

Ja hoor, geen zorgen! De technieken en werkwijzes die ik hanteer zijn bewezen onschadelijk voor je gezondheid. In sommige gevallen wordt permanente make-up wel afgeraden, bijvoorbeeld bij een zwangerschap en bepaalde huid- en oogaandoeningen. Daarom laat ik iedereen vooraf het ‘informent consent formulier’ invullen.

Hoe weet ik dat ik bij jou het beste resultaat krijg?

Ik heb een opleiding gevolgd bij de zeer hoog aangeschreven Irma Hulscher Academy. Daarbij blijf ik mezelf steeds verder ontwikkelen door hoog aangeschreven cursussen te blijven volgen. Als je benieuwd bent naar het resultaat bij andere klanten, kun je een kijkje nemen op mijn Instagram pagina. En natuurlijk kun je ook verschillende reviews lezen.

Verder werk ik met een tevredenheidsgarantie. Mocht het resultaat toch niet zijn wat je verwacht had, kun je je geld terugkrijgen en/of langskomen voor een gratis nabehandeling om alsnog het gewenste resultaat te bereiken.

Oké, klinkt goed! Hoe gaat zoiets precies in zijn werk?

  1. We hebben eerst een intake-gesprek, waarin we je medische gegevens bespreken.
  2. Samen kiezen we een kleur die het best bij jou past. Je hebt de volgende opties: blond, donkerblond, bruin en donkerbruin.
  3. Je kiest de vorm die je het mooist vindt. Uiteraard kan ik hierin advies geven.
  4. Op basis van stap 2 en 3 maak ik een ontwerp, wat jij te zien krijgt. Ben je helemaal happy? Dan gaan we beginnen. Zo niet, doe ik uiteraard de nodige aanpassingen.
  5. Tijdens de behandeling breng ik de permanente make-up aan. Hierbij worden je wenkbrauwen ook gratis geëpileerd of geharst, zodat je met een perfect eindresultaat de salon verlaat.
  6. Wat kost een behandeling met permanente make-up?

De kosten hiervan zijn afhankelijk van een aantal factoren. De actuele prijzen van deze én andere behandelingen kun je vinden via de prijslijst pagina.

 

Before/after van permanente make-up

permanente-make-up-helmondpermanente-make-up-helmond

Behind the scenes