Permanente make-up

 
 
Perfect aangebrachte make-up die niet uitloopt als u gedoucht hebt of uit het zwembad komt. Dat klinkt als fantasie, maar het bestaat echt! Permanente make-up is dé oplossing voor bijna alle ergernissen die normaliter gepaard gaan met het dragen van make-up! Leest u hier verder over permanente make-up!
 
 

 
 
 
 

Waarom permanente make-up?

Nooit meer uitgelopen make-up
Geen last van make-up allergieën
Geen zichtbaar haarverlies meer
Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken
Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten
Altijd symmetrische mooie wenkbrauwen
Bespaar veel tijd in ochtend en avond
Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!
 
 
 
 

Voorbeelden van permanente make-up

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van permanente make-up die ik zelf heb gefotografeerd. Via mijn Instagram account kunt u meer werk van mij volgen!
 

permanente-make-up-helmond
permanente make up voorbeeld uit helmond
permanente-make-up-helmond

 

Nog meer voorbeelden van permanente make-up openen (wenkbrauwen).
Nog meer voorbeelden van permanente make-up openen (eyeliner).
 
 
 
 
 

Klantervaringen

Door de jaren heen heb ik velen klanten mogen helpen. Zij belonen mijn werk met een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren. Meer klantervaringen kunt u hier lezen en uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om uw eigen ervaringen achter te laten!
 

<span>, ★★★★★</span>
"Inmiddels heb ik permanente make-up (wenkbrauwen) en ipl behandelingen ondergaan bij Marly’s Beauty Studio. Voor de pmu kan ik zeggen wauw! geen gedoe meer met potloodjes, poedertjes enz. Gewoon altijd mooie wenkbrauwen en ze passen perfect bij mijn kleur haren. Voor de ipl behandeling zag ik direct resultaat van de eerste behandeling. De haar groei wordt beduidend minder na iedere behandeling. Ik kan niet anders zeggen dat de behandelingen super zijn en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verder word je op een klantvriendelijke en professionele manier geholpen wat erg prettig is."
- Ellis de Wit, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Wenkbrauwen d.m.v. de hairstroke-techniek. Vandaag had ik mijn derde en laatste afspraak. Al vanaf de eerste afspraak was ik tevreden. Er moest nog wel wat aan mijn wenkbrauwen worden bijgewerkt (wat normaal is en bij de eerste afspraak ook vermeld wordt), maar de service is super. De kleur en vorm worden op de eerste afspraak bepaald. En daar wordt echt tijd ingestoken. Ze begint pas met het zetten wanneer je tevreden bent met de getekende vorm. Dat doet ze ook bij de ‘bij-werk-afspraken’. Die nauwkeurigheid was precies wat ik zocht. Ondanks mijn zeer gevoelige huid heb ik nergens last van, niet tijdens het zetten of erna. Wat mij ook het vertrouwen geeft dat het veilig en hygiënisch is. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik volle en natuurlijke wenkbrauwen die ik niet meer hoef bij te tekenen."
- Nienke van den Boomen, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Vorige week mijn wenkbrauwen door Marly laten doen. Ze heeft permanente powder brows gezet. Vanaf nu kijk ik in iedere spiegel even naar mijn prachtige wenkbrauwen! Goede service, ze levert kwaliteit en altijd een grote glimlach op haar gezicht."
- Colinda Houwen, ★★★★★
 
 
 
 

Veelgestelde vragen

Over permanente make-up komen vaak dezelfde vragen terug. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van de meestvoorkomende vragen. Als u nog andere vragen heeft of iets is u niet helemaal duidelijk, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Is permanente make-up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?
Welke techniek past u toe bij het zetten van de wenkbrauwen?
Kan de vorm/kleur later nog gecorrigeerd worden?
Is permanente make-up veilig?
Heeft u een erkend diploma om permanente make-up aan te brengen?
Heb ik na één keer het gewenste resultaat?
Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?
Hoe gaat een permanente make-up behandeling in zijn werk?
Wat stelt de tevredenheidsgarantie voor?
Wat kost een permanente make-up behandeling?
 
 
 
 

Permanente make-up Helmond

Marly’s Beauty Studio ligt in Helmond en biedt hoofdzakelijk permanente make-up in Helmond aan. Voor meer informatie over de adres- en contactgegevens verwijzen wij u graag door naar de contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving en de openingstijden aan. Marly’s Beauty Studio is ook actief in omliggende gemeenten en dorpen: Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout. De meeste klanten voor permanente make-up komen uit Helmond – maar als u van buiten Helmond komt bent u natuurlijk van harte welkom in mijn studio!

Please specify image url

Marly Leenders

Permanente make-up specialist Mijn naam is Marly Leenders en ik ben de eigenaar van Marly’s Beauty Studio. Naast ervaren ondernemer binnen de beauty branche ben ik ook gediplomeerd permanente make-up specialist met veel passie voor het vak. Mocht u nog vragen hebben over permanente make-up, mijn aanpak of iets anders: neem dan gerust contact op! Hopelijk ontmoet ik u snel in mijn studio en kan u toevoegen aan mijn lijst van tevreden klanten!

Contact opnemen Bellen: 06-27884839