Ipl (definitief ontharen)

Ben jij scheren, harsen of pijnlijke laserbehandelingen ook zo zat? Dat komt goed uit. Ik bied in mijn salon namelijk IPL aan: de aantrekkelijkste én minst pijnlijke manier van definitief ontharen.

Zeg maar dag tegen harsen en scheren. En, nog beter: tegen stoppels, bultjes en ingegroeide haartjes. Ontdek waarom IPL ook voor jou de ideale manier van ontharen is.

Is dat niet heel duur?

Nee hoor! Voor je (volledige) schaamstreek en oksels betaal je slechts €99 per sessie. En het mooie is: na de eerste sessie zie je al resultaat. Daarnaast ben je bij mij voordeliger uit dan bij andere behandelaars, omdat ik een langere periode tussen de behandelingen laat zitten. Zo behandel je de haargroei een stuk effectiever, én het is fijn voor je portemonnee.

Hoe vaak moet ik dan terugkomen?

Als je net begint, hoef je maar eens in de acht weken behandeld te worden. Dat gaat zelfs al snel naar eens in de drie maanden. Na slechts één behandeling zie je al veel resultaat, en in totaal kom je gemiddeld uit op 5 tot 8 behandelingen.

Waarom IPL ook voor jou de juiste keuze is:

100% garantie op zichtbare haarvermindering na de eerste behandeling
90-95% haarvrij resultaat
Ingegroeide haartjes zijn verleden tijd
Geen vervelende scheerbultjes meer
Nooit meer stoppels, altijd een gladde huid
De haargroei wordt direct minder én dunner
Je hoeft de haren tussendoor niet te laten groeien (in tegenstelling tot harsen)
Je kunt ook in de zomerperiode behandeld worden; met oksels en schaamstreek kun je makkelijk uit de zon blijven


Wat is dat eigenlijk, IPL/Laser?

Uit een IPL/laser-apparaat komt rood licht. Dit zorgt ervoor dat het pigment in de haren wordt omgezet in warmte. Zo wordt de voedingsbodem van het haartje vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar meer kan worden aangemaakt.

Wat is dan het verschil tussen IPL en laser?

De laser heeft een iets ‘dichtere’ lichtbundel, terwijl de IPL het licht iets meer verspreidt. Het verschil dat jij merkt, is vooral dat de IPL-behandeling een stuk prettiger is. Ik werk met flitsen, waardoor je veel rustmomenten hebt en de speldenprikjes die je voelt minder vervelend zijn. Nog een groot verschil met laseren is dat er je bij IPL een koude behandelknop hebt. Hierdoor voelt de flits prettiger aan, terwijl er tegelijkertijd een hogere intensiteit kan worden gebruikt. En dat zorgt dan weer voor een beter resultaat. Win-win dus!

Doet het echt geen pijn?

Het is niet zo dat je niks voelt van de behandeling. Dat zou namelijk betekenen dat we met een te lage intensiteit aan de slag gaan, waar je uiteindelijk niks aan hebt omdat het haartje niet helemaal vernietigd wordt. Het is eigenlijk heel simpel: pijnloos een haar verbranden is niet mogelijk. Mensen omschrijven het gevoel vaak als een speldenprikje dat meteen weer verdwijnt.

Waarom is het resultaat bij jou zo goed?

  • De kwaliteit van de apparatuur waarmee ik werk.
  • De intensiteit van de behandeling. Veel salons werken met een te lage intensiteit, waardoor de haartjes niet helemaal kapotgaan en dus ook niet blijvend verdwijnen.
  • De tijd tussen de behandelingen. Te vaak en te kort op elkaar behandelen is niet alleen zonde van jouw geld, maar zorgt ook voor een slechter resultaat.

Hoe werkt dat dan, die tijd tussen de behandelingen?

De frequentie van de behandelingen is eigenlijk het állerbelangrijkste. Jouw haartjes kunnen namelijk maar in 1 fase vernietigd worden: de anagene fase. En dat terwijl de haarcyclus uit wel vier fases bestaat. Ofwel: een behandeling in iedere andere fase heeft helemaal geen nut, terwijl je hier wel voor zou betalen. Ik zorg ervoor dat we jouw oksels en schaamstreek met zo min mogelijk behandelingen zo snel mogelijk haarvrij krijgen.