Definitief ontharen

Nieuw in onze salon! Definitief ontharen van (volledige) schaamstreek en oksels, voor slechts €99,- per sessie, met al zichtbaar resultaat na één sessie. Lees snel verder en ontdek waarom je hiermee enorm voordelig uit bent.

Waarom voordeliger ten opzichte van andere aanbieders?

Ik laat een langere periode tussen de behandelingen zitten, omdat je de haargroei zo een stuk effectiever behandelt. Dit is beter voor het resultaat én je portemonnee!

Gemiddeld behandel ik in de beginfase om de acht weken, wat al snel eens in de drie maanden wordt. (Hieronder lees je waarom). Na slechts één behandeling zie je al veel resultaat, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak om lekker glad de zomer in te gaan.

 

Voordelen ten opzichte van scheren en harsen:

 

Geen ingegroeide haartjes meer

Geen irritatieplekjes op de huid

De haargroei wordt minder én dunner

Je hoeft de haren tussendoor niet te laten groeien (in tegenstelling tot harsen)

Je kunt ook in de zomerperiode behandeld worden; met oksels en schaamstreek kun je makkelijk uit de zon blijven

 

Wat doet IPL/laser?

Het rode licht dat uit de IPL/laser komt, wordt door het pigment in de haren omgezet in warmte. Dit zorgt ervoor dat de voedingsbodem van het haartje vernietigd wordt, waardoor er geen nieuwe haar meer kan worden aangemaakt.

Wat is het verschil tussen mijn methode en andere methodes?

Ik gebruik Tecnico Derma; het grote verschil is dat hier een koude behandelknop op zit. Dit zorgt ervoor dat de flits een stuk aangenamer aanvoelt, terwijl er tegelijkertijd een hogere intensiteit kan worden gebruikt, wat voor een beter resultaat zorgt.

Waarom is het zo belangrijk om het juiste aantal weken tussen de behandelingen te laten?

Sterker nog: dit is het allerbelangrijkste van de behandelingen, omdat we de haren maar in 1 fase kunnen vernietigen: de anagene fase. En dat terwijl de haarcyclus uit wel vier fases bestaat. Je kunt je dus voorstellen dat een behandeling in een andere fase niet effectief is, terwijl je hier wel voor zou betalen. Daarnaast is het belangrijk dat er een goede (hoge) inzet met licht wordt gehanteerd, zodat er voldoende warmte vrijkomt en de haartjes daadwerkelijk vernietigd worden in plaats van alleen verzwakt.

Al met al kunnen we op die manier jouw oksels en schaamstreek met zo min mogelijk behandelingen op effectieve wijze ‘haarvrij’ maken.