Permanente make-up: Wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen: voor de meeste vrouwen een droom, slechts voor weinig een werkelijkheid. Toch is het aanbrengen van permanenten make-up aan uw wenkbrauwen toegankelijker dan u waarschijnlijk denkt. Denk aan alle tijd die het u zou besparen!

Waarom permanente make-up?

Nooit meer uitgelopen make-up
Geen last van make-up allergieën
Geen zichtbaar haarverlies meer
Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken
Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten
Bespaar veel tijd in ochtend en avond
Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!

Voorbeelden van permanente make-up: wenkbrauwen

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van permanente make-up die ik zelf heb gefotografeerd. Via mijn Instagram account kunt u echter meer werk van mij zien!

Klantervaringen

Door de jaren heen heb ik velen klanten mogen helpen. Zij belonen mijn werk met een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren. Meer klantervaringen kunt u hier lezen en uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om uw eigen ervaringen achter te laten!

[dt_sc_testimonial image=”https://lh6.googleusercontent.com/-dWcgwq2g06w/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/yGc40RZsVGw/w74-h74-p-mo/photo.jpg” name=”Freddy van den Reek” role=”★★★★★”]In de afgelopen jaren ben ik voor gezichtsbehandelingen klant van Marly s Beauty salon . Vanaf de eerste behandeling ben ik erg tevreden over haar professionele aanpak en heb haar daarom gevraagd om ook mijn nagels te verzorgen. Deze zien er sinds die tijd TOP uit. Omdat mijn wenkbrauwen steeds dunner werden heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om permanente make-up aan te laten brengen. Al na één behandeling is het resultaat verbluffend. Ik krijg nog twee nabehandelingen dus het kan alleen nog maar mooier worden. Wenkbrauwkwastje en poeder kunnen in de afvalbak. Heerlijk snel klaar ’s morgens. Ik ben erg enthousiast en Marly mag binnenkort ook een eyeliner permanent aanbrengen.[/dt_sc_testimonial][dt_sc_testimonial image=”http://marlysbeautystudio.nl/wp-content/uploads/2016/05/nienke-boomen.jpg” name=”Nienke van den Boomen” role=”★★★★★”]Wenkbrauwen d.m.v. de hairstroke-techniek. Vandaag had ik mijn derde en laatste afspraak. Al vanaf de eerste afspraak was ik tevreden. Er moest nog wel wat aan mijn wenkbrauwen worden bijgewerkt (wat normaal is en bij de eerste afspraak ook vermeld wordt), maar de service is super. De kleur en vorm worden op de eerste afspraak bepaald. En daar wordt echt tijd ingestoken. Ze begint pas met het zetten wanneer je tevreden bent met de getekende vorm. Dat doet ze ook bij de ‘bij-werk-afspraken’. Die nauwkeurigheid was precies wat ik zocht. Ondanks mijn zeer gevoelige huid heb ik nergens last van, niet tijdens het zetten of erna. Wat mij ook het vertrouwen geeft dat het veilig en hygiënisch is. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik volle en natuurlijke wenkbrauwen die ik niet meer hoef bij te tekenen.[/dt_sc_testimonial][dt_sc_testimonial image=”http://marlysbeautystudio.nl/wp-content/uploads/2016/05/sylvie-tahelele.jpg” name=”Sylvie van Dijk-Tahalele” role=”★★★★★”]Ik laat mijn nagels doen en bovenlip harsen en heb pasgeleden permanente makeup laten doen (wenkbrauwen en eyliners ) Ik ben heel erg tevreden over de professionaliteit van Marly. Ze is heel vakkundig en vriendelijk. Marly levert goed werk en ik ben zeer tevreden over de resultaten. Voor mij is Marly’s Beauty Studio 5 sterren waardig en zal ze zeker aanbevelen aan iedereen![/dt_sc_testimonial]

Veelgestelde vragen

Over permanente make-up komen vaak dezelfde vragen terug. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van de meestvoorkomende vragen. Als u nog andere vragen heeft of iets is u niet helemaal duidelijk, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

[dt_sc_toggle title=”Is permanente make-up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?”]Nee, permanente make-up is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt. Soms ziet u vrouwen met hele harde en donkere lijnen. In dat geval is het pigment er op tattoo-diepte ingezet. Hoe dieper het pigment zit, hoe langer het duurt voordat het eruit wordt gewerkt.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Welke techniek past u toe bij het zetten van de wenkbrauwen?”]Er wordt gebruik gemaakt van de ‘hairstroke-techniek’, waarbij ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd. Ze worden in dezelfde richting als de eigen haarrichting ingezet, met voldoende ruimte tussen de haartjes zodat het er luchtig en natuurlijk uitziet. Ombre/poedertechniek is een techniek waarbij het lijkt alsof de wenkbrauw heel natuurlijk ingekleurd is met een poeder. Beide technieken kunnen zorgen voor opvulling, meer kleur en mooie gelijke wenkbrauwen.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Kan de vorm/kleur later nog gecorrigeerd worden?”]Ja, omdat het niet diep in de huid zit zijn uw wenkbrauwen altijd corrigeerbaar (anders dan bij een gewone tatoeage dus). Na verloop van tijd gaat de huid het eruit werken, dus dan kunt u altijd nog kiezen voor een andere kleur of vorm.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Is permanente make-up bij mijn wenkbrauwen veilig?”]Ja, permanente make-up is veilig. De technieken en standaarden die Marly’s Beauty Studio hanteert zijn bewezen niet schadelijk voor uw gezondheid. In enkele gevallen (zoals bij zwangerschap en bepaalde huid- en oog aandoeningen) is het toch niet aan te raden permanente make-up aan te laten brengen. Om deze redenen dient u bij Marly’s Beauty Studio altijd eerst het “informent consent formulier” in te vullen.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Heeft Marly’s Beauty Studio een erkend diploma om permanente make-up aan te brengen?”]Ja, ik heb een opleiding van een half jaar gevolgd bij de zeer hoog aangeschreven Irma Hulscher Academy. Daarbij blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door hoog aangeschreven cursussen te blijven volgen.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Zal het gewenste resultaat van mijn wenkbrauwen al na één behandeling zijn behaald?”]Ja, na één wenkbrauw behandeling heeft u het gewenste resultaat. Een tweede behandeling is voor eventuele kleine correcties en de finishing touch.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?”]Ja, ten opzichte van de eerste dag (direct na de behandeling) zal het resultaat bij uw wenkbrauwen zal na een week 30-40% lichter zijn geworden. Bovendien is het altijd mogelijk om bij de nabehandeling (na ongeveer 6 weken) de kleur van uw wenkbrauwen nog aan te passen.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Hoe gaat een permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen in zijn werk?”]
  1. Eerst komt er een intakegesprek. Daar bespreken we uitgebreid uw medische gegevens.
  2. Wij kiezen samen een kleur. De mogelijkheden zijn: blond, donkerblond, bruin en donkerbruin.
  3. Dan kiest u de gewenste vorm.
  4. Stap 2 en 3 worden gecombineerd tot een ontwerp. Daarvan krijgt u een tekening te zien.
  5. Pas als u het eens bent met het ontwerp gaat het aanbrengen beginnen.
  6. Uw wenkbrauwen worden tijdens deze behandeling gratis geëpileerd/geharst. Dat omdat wij u graag voorzien van de perfecte finishing touch.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Wat stelt de tevredenheidsgarantie voor?”]De tevredenheidsgarantie is er om er van te verzekeren dat u na een wenkbrauw behandeling als tevreden klant weer naar huis gaat. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan is het mogelijk om uw geld terug te krijgen en/of een gratis nabehandeling te krijgen om het gewenste resultaat toch te bereiken.
[/dt_sc_toggle][dt_sc_toggle title=”Wat kost een permanente make-up behandeling?”]De kosten van een permanende make-up behandeling zijn afhankelijk van een aantal factoren. Via de prijslijst pagina kunt u alle prijzen van de permanente make-up behandelingen zien.

[/dt_sc_toggle]

Permanente make-up wenkbrauwen in Helmond

Marly’s Beauty Studio ligt in Helmond en biedt hoofdzakelijk permanente make-up (wenkbrauwen) in Helmond aan. Voor meer informatie over de adres- en contactgegevens verwijzen wij u graag door naar de contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving en de openingstijden aan. Marly’s Beauty Studio is ook actief in omliggende gemeenten en dorpen: Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout. De meeste klanten voor permanente wenkbrauwen komen uit Helmond – maar als u van buiten Helmond komt bent u natuurlijk van harte welkom in mijn studio!

[dt_sc_team name=”Marly Leenders” role=”Permanente make-up specialist” image=”http://marlysbeautystudio.nl/wp-content/uploads/2016/04/Marly-Leenders-Helmond-3.jpg”]Mijn naam is Marly Leenders en ik ben de eigenaar van Marly’s Beauty Studio. Naast ervaren ondernemer binnen de beauty branche ben ik ook gediplomeerd permanente make-up specialist met veel passie voor het vak. Mocht u nog vragen hebben over permanente make-up, mijn aanpak of iets anders: neem dan gerust contact op! Hopelijk ontmoet ik u snel in mijn studio en kan u toevoegen aan mijn lijst van tevreden klanten!

[dt_sc_button link=”/contact” size=”medium” variation=”blue” target=”_blank”]Contact opnemen[/dt_sc_button] [dt_sc_button size=”medium” variation=”green” ]Bellen: 06-27884839[/dt_sc_button][/dt_sc_team]