Permanente make-up: Wenkbrauwen

 
Permanente make-up voor de wenkbrauwen: voor de meeste vrouwen een droom, slechts voor weinig een werkelijkheid. Toch is het aanbrengen van permanenten make-up aan uw wenkbrauwen toegankelijker dan u waarschijnlijk denkt. Denk aan alle tijd die het u zou besparen!
 
 
 

Waarom permanente make-up?

Nooit meer uitgelopen make-up
Geen last van make-up allergieën
Geen zichtbaar haarverlies meer
Geen donkere make-up restjes in uw ooghoeken
Geen vaste hand meer nodig om een lijntje te zetten
Bespaar veel tijd in ochtend en avond
Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!
 
 
 

Voorbeelden van permanente make-up: wenkbrauwen

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van permanente make-up die ik zelf heb gefotografeerd. Via mijn Instagram account kunt u echter meer werk van mij zien!

 
 
 

Klantervaringen

Door de jaren heen heb ik velen klanten mogen helpen. Zij belonen mijn werk met een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren. Meer klantervaringen kunt u hier lezen en uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om uw eigen ervaringen achter te laten!
 

"In de afgelopen jaren ben ik voor gezichtsbehandelingen klant van Marly s Beauty salon . Vanaf de eerste behandeling ben ik erg tevreden over haar professionele aanpak en heb haar daarom gevraagd om ook mijn nagels te verzorgen. Deze zien er sinds die tijd TOP uit. Omdat mijn wenkbrauwen steeds dunner werden heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om permanente make-up aan te laten brengen. Al na één behandeling is het resultaat verbluffend. Ik krijg nog twee nabehandelingen dus het kan alleen nog maar mooier worden. Wenkbrauwkwastje en poeder kunnen in de afvalbak. Heerlijk snel klaar ’s morgens. Ik ben erg enthousiast en Marly mag binnenkort ook een eyeliner permanent aanbrengen."
- Freddy van den Reek, ★★★★★
 
"Wenkbrauwen d.m.v. de hairstroke-techniek. Vandaag had ik mijn derde en laatste afspraak. Al vanaf de eerste afspraak was ik tevreden. Er moest nog wel wat aan mijn wenkbrauwen worden bijgewerkt (wat normaal is en bij de eerste afspraak ook vermeld wordt), maar de service is super. De kleur en vorm worden op de eerste afspraak bepaald. En daar wordt echt tijd ingestoken. Ze begint pas met het zetten wanneer je tevreden bent met de getekende vorm. Dat doet ze ook bij de ‘bij-werk-afspraken’. Die nauwkeurigheid was precies wat ik zocht. Ondanks mijn zeer gevoelige huid heb ik nergens last van, niet tijdens het zetten of erna. Wat mij ook het vertrouwen geeft dat het veilig en hygiënisch is. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik volle en natuurlijke wenkbrauwen die ik niet meer hoef bij te tekenen."
- Nienke van den Boomen, ★★★★★
 
"Ik laat mijn nagels doen en bovenlip harsen en heb pasgeleden permanente makeup laten doen (wenkbrauwen en eyliners ) Ik ben heel erg tevreden over de professionaliteit van Marly. Ze is heel vakkundig en vriendelijk. Marly levert goed werk en ik ben zeer tevreden over de resultaten. Voor mij is Marly’s Beauty Studio 5 sterren waardig en zal ze zeker aanbevelen aan iedereen!"
- Sylvie van Dijk-Tahalele, ★★★★★
 
 
 

Veelgestelde vragen

Over permanente make-up komen vaak dezelfde vragen terug. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van de meestvoorkomende vragen. Als u nog andere vragen heeft of iets is u niet helemaal duidelijk, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.
 

Is permanente make-up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?
Welke techniek past u toe bij het zetten van de wenkbrauwen?
Kan de vorm/kleur later nog gecorrigeerd worden?
Is permanente make-up bij mijn wenkbrauwen veilig?
Heeft Marly's Beauty Studio een erkend diploma om permanente make-up aan te brengen?
Zal het gewenste resultaat van mijn wenkbrauwen al na één behandeling zijn behaald?
Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?
Hoe gaat een permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen in zijn werk?
Wat stelt de tevredenheidsgarantie voor?
Wat kost een permanente make-up behandeling?
 
 
 

Permanete make-up wenkbrauwen in Helmond

Marly’s Beauty Studio ligt in Helmond en biedt hoofdzakelijk permanente make-up (wenkbrauwen) in Helmond aan. Voor meer informatie over de adres- en contactgegevens verwijzen wij u graag door naar de contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving en de openingstijden aan. Marly’s Beauty Studio is ook actief in omliggende gemeenten en dorpen: Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout. De meeste klanten voor permanente wenkbrauwen komen uit Helmond – maar als u van buiten Helmond komt bent u natuurlijk van harte welkom in mijn studio!
 
 
 

Please specify image url

Marly Leenders

Permanente make-up specialist Mijn naam is Marly Leenders en ik ben de eigenaar van Marly’s Beauty Studio. Naast ervaren ondernemer binnen de beauty branche ben ik ook gediplomeerd permanente make-up specialist met veel passie voor het vak. Mocht u nog vragen hebben over permanente make-up, mijn aanpak of iets anders: neem dan gerust contact op! Hopelijk ontmoet ik u snel in mijn studio en kan u toevoegen aan mijn lijst van tevreden klanten!

Contact opnemen Bellen: 06-27884839