Brazilian Wax (Harsen)

Let’s wax! Maar hoe werkt waxen nou precies? En wat zijn de voordelen voor mij?

Supersnel en effectief
Haartjes worden met wortel en al verwijderd, waardoor ze lekker lang wegblijven
3-5 weken zachte en gladde huid, zónder vervelende stoppels
Geen gedoe met scheermesje


Is harsen iets voor mij?

Als je voorgoed van je haartjes af wilt, adviseer ik in principe altijd IPL/laser. Dit is uiteindelijk voordeliger voor jou, en je hoeft tussendoor de haartjes niet te laten groeien. Wil je eenmalig van je haartjes af, voor bijvoorbeeld een vakantie? Of is IPL/laser geen optie, bijvoorbeeld door te lichte haartjes of een zwangerschap? Dan is het antwoord: ja! Waxen is voor jou de ideale oplossing.

Wat kan ik dan allemaal laten waxen bij jou?

Ik verzorg álle waxbehandelingen. Ik hars bijvoorbeeld (delen van) het gezicht, maar denk ook aan het shapen van je wenkbrauwen. Ook andere delen van het lichaam kunnen gewaxt worden, bij zowel mannen als vrouwen.

En hoe lang blijven de haartjes dan weg?

Dat verschilt van persoon tot persoon, maar gemiddeld blijven de haren ongeveer een maand weg. Je komt dan ongeveer eens in de 4 à 5 weken langs voor een behandeling, dus dat valt reuze mee! Voor het beste resultaat moeten de haartjes minimaal 5 millimeter lang zijn voor een nieuwe behandeling.

En hoe zit het met Brazilian Wax?

Dit is het harsen van de schaamstreek bij vrouwen. Ook hierin ben ik gespecialiseerd. Tipje voor de zwangere dames: wanneer scheren lastig wordt, maar je er toch verzorgd uit wilt zien, is de Brazilian Wax zeker een aanrader.

Als je voor deze behandeling gaat, kun je zelf het model kiezen:

Full Brazilian Wax: alles wordt verwijderd.
Brazilian Wax: het populaire streepje.
Triangle Brazilian Wax: een klein driehoekje.


Is dat niet pijnlijk?

De Brazilian Wax is natuurlijk niet pijnloos, maar iedereen ervaart pijn op een andere manier. Gelukkig is het wel een hele snelle behandeling, en trekt eventuele pijn heel snel weer weg.

Heb je nog meer vragen? Bel of mail dan gerust even, zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden!