Brazilian Wax (Harsen)

 
 
Al eeuwenlang is een vrouw met gladde en vlekkeloze huid het symbool van sensualiteit en schoonheid. Niet gek dus ook dat de Brazilian Wax – een ontharingsmethode voor de volledige schaamstreek en intieme delen – al jaren populair is. Ook bij Marly’s Beauty Studio bieden wij deze snelle, professionele en hygiënische behandeling, die resulteert in een gladde en zachte schaamstreek.
 
 
Jij bepaalt zelf het model bij deze behandeling:
 Full Brazilian Wax: alles weg
Brazilian Wax: streepje is populair
Triangle Brazilian Wax: klein driehoekje
 
 

De voordelen van de Brazilian wax

 Super snel en effectief
Nooit meer in de weer met scheermesjes: geen branderig gevoel en minder kans op ingroeide haartjes
Onderhoudsloos voor 3-5 weken:  perfect om gerust op vakantie te gaan!
Zeer glad en zacht resultaat: geen last van stoppels.
 
Heb je nog vragen over de Brazilian wax? Stel ze gerust! Wij vinden geen enkele vraag raar en we doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren.
 
 
Is een Brazilian wax pijnlijk?
Pijnloos is de Brazilian wax niet, maar iedereen ervaart pijn op een andere manier. Gelukkig is het wel een snelle manier van haarverwijdering en zul je niet lang last hebben van de pijn.

Hoe lang blijven de haartjes weg?
Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon, maar gemiddeld blijven de haren ongeveer een maand weg.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor een behandeling?
De meeste klanten komen gemiddeld om de 4 à 5 weken langs voor een behandeling. Houdt er in ieder geval rekening mee dat – voor het beste resultaat – de haren een minimale lengt van 5 mm moeten hebben.
 
 

Brazilian wax in Helmond

Onze brazilian wax behandelingen vinden plaats in Helmond. Voor meer informatie over ons adres verwijzen wij je graag door naar onze contactpagina. Naast Helmond richten wij ons ook op omliggende plaatsen, zoals Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout.