Gel lak (gel polish)

 
 
Wat is er nu mooier dan een paar elegante vrouwelijke handen met mooie lange nagels? Helaas hebben we niet allemaal van die sterke nagels en komen breken en scheuren vaak voor. Marly’s Beauty Studio biedt diverse behandelingen voor de verzorging van uw nagels. Zo kunnen wij uw handen bijvoorbeeld verfraaien met een set prachtig natuurlijk uitziende acryl nagels. Wilt u ze graag gelakt hebben dan kan dit met Gel polish behandeling.
 
 
Ook voor uw wimperbehandelingen bent u in onze salon aan het juiste adres. Dag en nacht mooi gekrulde wimpers? Het kan dankzij de revolutionaire iCurl behandeling. Ideaal voor vrouwen die zich niet elke ochtend willen opmaken, maar toch goed voor de dag willen komen! Deze allernieuwste beauty revolutie op het gebied van wimperpermanent zorgt namelijk voor wekenlang mooi gekrulde wimpers!
 
 

Nagel- en wimperbehandelingen bij Marly’s Beauty Studio:

  • Acryl (kunstnagels)
  • iCurl (permanente wimperkrul)

 
 

Afspraak maken

Heeft u nog vragen over de gelpolish behandeling? Neem dan gerust contact op door gebruik te maken van het contactformulier. U wordt dan zo snel mogelijk door mij teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is: 0492-565093. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn Studio in Helmond!