Acryl Nagels (kunstnagels)

In één behandeling prachtige, lange en verzorgde nagels: het is mogelijk dankzij een acryl behandeling. Van een natuurlijke tot een sierlijke look: het is allemaal mogelijk. De behandeling van ongeveer 1,5 uur verfraait uw handen met een set prachtig uitziende kunstnagels. U kiest zelf de kleur en lengte. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar.

De voordelen van Acryl nagels

Een prachtig uitziende, natuurlijke look.
Wekenlang plezier van uw nieuwe nagels.

De meest gestelde vragen over Acryl nagels

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Het aanbrengen van acryl nagels gaat als volgt: er wordt een poeder aangemengd met vloeistof die op uw bestaande nagel geboetseerd wordt. U kunt daarbij zelf de lengte van de nagels bepalen. Eenmaal uitgehard, zal de nagel in de door u gewenste vorm gevijld worden.

Zijn kunstnagels slecht voor je eigen nagels?
Nee. Voor de plaatsing van kunstnagels wordt alleen het bovenste laagje van de nagel gevijld. Hierdoor kan de Acryl goed aan de eigen nagel hechten. Bij een nabehandeling behandelen we de het uitgegroeide gedeelte waardoor de nagel lang mooi blijft. Let op! Laat – om beschadiging te voorkomen – uw kunstnagels altijd verwijderen door een specialist.

Ziet Acryl er natuurlijk uit op de eigen nagel?
Ja. Bij Marly’s Beauty Studio zorgen we ervoor dat de nagel een goed verzorgde, natuurlijke uitstraling heeft. We laten het zo veel mogelijk lijken op een echte nagel. Zie de foto’s op deze website voor voorbeelden.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor een nabehandeling?
Dit hangt geheel af van de groei van uw nagel, maar meestal wordt een nabehandeling om de 3 tot 4 weken aangeraden.

Acryl nagels in Helmond

Onze Acryl- en kunstnagel behandelingen vinden plaats in Helmond. Wij zijn gevestigd aan de Braakse Bosdijk 3. Voor meer informatie over ons adres verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving aan. Hebt u nog vragen over de Acryl kunstnagel behandelingen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen (0492 – 565093) of een bezoek brengen aan mijn studio in Helmond.

Naast Helmond richten wij ons ook op omliggende plaatsen, zoals Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout.

Overtuigd van de voordelen?

Heeft u nog vragen over acryl nagels? Neem dan gerust contact op door gebruik te maken van het contactformulier. U wordt dan zo snel mogelijk door mij teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is: 0492-565093. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn Studio in Helmond!