Referenties

 
 
 

<span>, ★★★★★</span>
"Vorige week mijn wenkbrauwen door Marly laten doen. Ze heeft permanente powder brows gezet. Vanaf nu kijk ik in iedere spiegel even naar mijn prachtige wenkbrauwen! Goede service, ze levert kwaliteit en altijd een grote glimlach op haar gezicht."
- Colinda Houwen, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Al jaren ga ik met veel tevredenheid naar Marlys beauty studio. Marly is proffesioneel en blijft zichzelf ontwikkelen in de nieuwste technieken. Het resultaat van de IPL behandelingen is geweldig. De behandeling is snel en je huid wordt goed gekoelt, waardoor je bijna niks voelt. En het allebeste: nooit meer scheren en irritaties. En het superlash serum werkt echt!!! Krijg heel veel complimentjes over mijn lange wimpers:) Ik dacht dat dit niet zou werken, wel dus! En is maar €50,- per flesje waar je 4-5 maanden mee doet!"
- Nathalie Goossens, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Een aanrader! Marly is heel betrokken bij haar klanten. Met een probleem of een vraag kan je haar altijd benaderen. Of het nu in het weekend is of in de avond ze staat altijd voor je klaar. Goede salon, fijne sfeer en goede kwaliteit. Marly werkt heel precies en daarom is haar prijs-kwaliteitsverhouding helemaal perfect!"
- Juliette Meulendijks, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"orige week permanente make-up laten doen door Marly. Best spannend om opeens wenkbrauwen te krijgen, maar ik vertrouwde haar helemaal. Marly is erg professioneel en verteld voordat ze begint precies wat ze gaat doen. Zoals je ziet zijn er veel mensen die nu op facebook erg leuk reageren, lieve mensen als jullie twijfelen… niet doen bij Marly ben je aan het goede adres. Marly heel erg bedankt!"
- Hella van Kraaij, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Met heel veel geduld en tijd heeft Marly op mijn nogal taaie velletje een paar prachtige wenkbrauwen gemaakt. Ik ben er nog elke dag blij mee. Ze werkt perfectionistisch, altijd op tijd en is erg vriendelijk. Een aanrader."
- Annemarie A.M. Rouw-Zuidema, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Marly levert goed en vooral prachtig werk. Ik heb permanente wenkbrauwen laten zetten bij Marly en ben er erg blij en tevreden mee! Ze neemt de tijd voor je, niet alleen tijdens de behandeling maar ook ervoor en erna. Ze stelt je gerust en geeft je een vertrouwd gevoel wat ik als klant erg belangrijk vind. Hierdoor zal iedereen met een gevoel van tevredenheid Marly’s beauty studio weer verlaten!"
- Laura Thijssens, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Wenkbrauwen d.m.v. de hairstroke-techniek. Vandaag had ik mijn derde en laatste afspraak. Al vanaf de eerste afspraak was ik tevreden. Er moest nog wel wat aan mijn wenkbrauwen worden bijgewerkt (wat normaal is en bij de eerste afspraak ook vermeld wordt), maar de service is super. De kleur en vorm worden op de eerste afspraak bepaald. En daar wordt echt tijd ingestoken. Ze begint pas met het zetten wanneer je tevreden bent met de getekende vorm. Dat doet ze ook bij de ‘bij-werk-afspraken’. Die nauwkeurigheid was precies wat ik zocht. Ondanks mijn zeer gevoelige huid heb ik nergens last van, niet tijdens het zetten of erna. Wat mij ook het vertrouwen geeft dat het veilig en hygiënisch is. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik volle en natuurlijke wenkbrauwen die ik niet meer hoef bij te tekenen."
- Nienke van den Boomen, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Ik laat mijn nagels doen en bovenlip harsen en heb pasgeleden permanente makeup laten doen (wenkbrauwen en eyliners ) Ik ben heel erg tevreden over de professionaliteit van Marly. Ze is heel vakkundig en vriendelijk. Marly levert goed werk en ik ben zeer tevreden over de resultaten. Voor mij is Marly’s Beauty Studio 5 sterren waardig en zal ze zeker aanbevelen aan iedereen!"
- Sylvie van Dijk-Tahalele, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Vandaag twee verschillende harsbehandelingen gehad. Super goed geholpen! Er word schoon en hygienisch gewerkt, bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Zeker een aanrader!"
- Lisa van Lieshout, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Ik ben altijd super blij als ik weer langs ben geweest om mijn wenkbrauwen te harsen. Een goede service, wat super belangrijk is. Het is ook niet duur, maar de kwaliteit is wel goed. Ik ga hier denk ik nooit meer weg."
- Isabelle Teuwen, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Inmiddels heb ik permanente make-up (wenkbrauwen) en ipl behandelingen ondergaan bij Marly’s Beauty Studio. Voor de pmu kan ik zeggen wauw! geen gedoe meer met potloodjes, poedertjes enz. Gewoon altijd mooie wenkbrauwen en ze passen perfect bij mijn kleur haren. Voor de ipl behandeling zag ik direct resultaat van de eerste behandeling. De haar groei wordt beduidend minder na iedere behandeling. Ik kan niet anders zeggen dat de behandelingen super zijn en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verder word je op een klantvriendelijke en professionele manier geholpen wat erg prettig is."
- Ellis de Wit, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"In de afgelopen jaren ben ik voor gezichtsbehandelingen klant van Marly s Beauty salon . Vanaf de eerste behandeling ben ik erg tevreden over haar professionele aanpak en heb haar daarom gevraagd om ook mijn nagels te verzorgen. Deze zien er sinds die tijd TOP uit. Omdat mijn wenkbrauwen steeds dunner werden heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om permanente make-up aan te laten brengen. Al na één behandeling is het resultaat verbluffend. Ik krijg nog twee nabehandelingen dus het kan alleen nog maar mooier worden. Wenkbrauwkwastje en poeder kunnen in de afvalbak. Heerlijk snel klaar ’s morgens. Ik ben erg enthousiast en Marly mag binnenkort ook een eyeliner permanent aanbrengen."
- Freddy van den Reek, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Ik heb verschillende behandelingen gehad en ik ben super tevreden! Zowel de gezichtsbehandelingen als de ipl behandelingen. Na de eerste keer al heel veel resultaat. Ik blijf hier zeker komen!"
- Miranda van den Crommenacker, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Gezichtsbehandeling bij Marly is zeer aangenaam. Ook de producten die zij gebruikt zijn van erg goede kwaliteit. Na de behandeling voelt je huid als herboren. Heel tevreden!"
- Diana van Meerkendonk, ★★★★★
 
 
 

U kunt mijn werk ook beoordelen!

Via onderstaande links kunt u naar de 2 platformen toe waar u een beoordeling kunt achterlaten. Ook kunt u via deze links nog meer klanten aan het woord zien (bovenstaande referenties zijn slechts een aantal van het totaal).

Marly’s Beauty Studio scoort op Google een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren (98%)!
 

98%

Marly’s Beauty Studio scoort op Facebook een gemiddelde van 4,8 uit 5 sterren (94%)!

96%