La Sarel Deluxe

 
 
Even heerlijk ontspannen en tot u zelf komen. Dat kan met de La Sarel Deluxe gezichtsbehandeling en –massage. Verwen de kwetsbare gezichtshuid tijdens deze ca. 90 minuten durende schoonheidsbehandeling. U zult u daarna als herboren voelen. De La Sarel Deluxe gezichtsbehandeling is voor zowel dames als heren te boeken.
 
 
De La Sarel Deluxe is een La Sarel Basic behandeling, uitgebreid met een aantal extra modules:

  • Massage gezicht, hals en decolleté.
  • Korte hoofdhuidmassage.
  • Handmassage met een verzorgende handcrème.

 
 

De voordelen van de La Sarel Deluxe gezichtsbehandeling

✓ Tijd voor uzelf en een heerlijk ontspannen gevoel.
✓ Behandeling met op uw huid afgestemde producten van topkwaliteit.
✓ Na de behandeling: een beter uitziende, schonere en gezondere huid.

 
 

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Is een gezichtsbehandeling goed voor iedere huid?
Jazeker. We stemmen de te gebruiken producten precies af op uw huidtype. Of het nu gaat om een gevoelige, vochtarme, of verslapte huid, rimpels, droge, vette, vermoeide, gestresste of een probleemhuid, een gezichtsbehandeling zal iedere huid goed doen!

Ben ik rood na de behandeling?
Nee, de huid is niet rood. Wel is het zo dat de gezichtsbehandeling de bloedsomloop naar verschillende lagen van de gezichtshuid verbetert. Uw gezicht kan hierdoor in de avond nog heerlijk warm aanvoelen.

Moet ik meerdere behandelingen ondergaan?
Met slechts één behandeling kan de huid al opgefrist worden, dit kan een flinke oppepper geven. Voor duidelijke huidverbetering een ook daadwerkelijk een beter conditie van de huid raden wij aan om eens in de 6-8 weken terug te komen.

 
 

Hebt u uw keus kunnen maken?

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op door gebruik te maken van het contactformulier. U wordt dan zo snel mogelijk door mij teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is: 0492-565093. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn Studio in Helmond!