La Sarel Deluxe Plus

 
 
La Sarel Deluxe Plus is een zeer exclusieve gezichtsbehandeling op basis van algen en vitaminen die voor het vervagen van rimpels en het verzachten van de gelaatscontouren zorgt. Met exclusieve bestanddelen – zoals kaviaar, argireline (Botox effect), soja proteïnen, calendula, arnica en vitamine C – wordt de elasticiteit van de huid verbeterd en de hoofdhuid zichtbaar verstevigd.
 
Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor zowel dames als heren, voor iedere leeftijd en voor ieder huidtype. Al na slechts in behandeling van ca. 90 minuten ziet u al een prachtig resultaat!
 
 
De La Sarel Deluxe Plus behandeling bestaat uit een La Sarel Basic behandeling, uitgebreid met een aantal extra modules:

  • Massage gezicht, hals en decolleté.
  • Korte hoofdhuidmassage.
  • Handmassage met een verzorgende handcrème.
  • Effleurage met een actief serum, aangepast aan de huid.
  • Intensief hydraterend, verstevigend, liftend, modellerend en verfrissend masker op basis van algen.
  • Ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté met een verzorgend product.

 
 

Voordelen van de La Sarel Deluxe Plus behandeling:

✓ 90 minuten ononderbroken verwennerij voor jezelf is.
✓ Een gezichtsbehandeling onder deskundige zorg, die uw huid de reiniging, scrub en hydratatie geeft die ze nodig heeft krijgt.
✓ Een verbeterde bloedsomloop naar verschillende lagen van de gezichtshuid, essentieel voor een jeugdig en gezond uiterlijk.
 
 

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Is de La Sarel Deluxe Plus behandeling voor iedereen geschikt?
Jazeker. De behandeling vermindert niet alleen rimpels, maar maakt de huid ook elastischer. Met speciaal op uw huid afgestemde producten wordt uw gezicht – jong of oud, man of vrouw – grondig gereinigd. Een behandeling die bovendien door iedereen als heerlijk ontspannend ervaren zal worden!

Kan ik meteen naar buiten – de zon in – na mijn behandeling?
Ja hoor, u kunt gewoon naar buiten. Let er wel op – zoals u eigenlijk altijd hoort te doen  – dat u een sunblock gebruikt.

Hoe weet men of de behandeling geholpen heeft?
De huid zal niet alleen heerlijk ontspannen aanvullen, u zult het resultaat zelf al na slecht één behandeling zelf kunnen zien!
 
 

Hebt u uw keus kunnen maken?

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op door gebruik te maken van het contactformulier. U wordt dan zo snel mogelijk door mij teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is: 0492-565093. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn Studio in Helmond!