IPL: Definitief Ontharen

 
 
Stelt u zich eens voor: nooit meer ingegroeide haartjes, bultjes of stoppeltjes. Dankzij onze Tecnica Derma IPL laserbehandeling heeft u voortaan een haarvrije (80-90% definitieve haarverwijdering), gladde huid en hoeft u bijna nooit meer te scheren.
 
 
 

Hoe werkt IPL?

De IPL methode wekt met lichtflitsen warmte op in de haarzakjes. Dankzij deze warmte wordt de voedingsbodem van het haartje vernietigd, waarna deze nooit meer een haartje kan produceren. Dat klinkt misschien heftig, maar IPL is een zeer veilige methode. De haartjes worden zeer gericht verhit, waardoor omringende huid geen schade oploopt. Al na één enkele behandelingen ziet u resultaat! Voor IPL laserbehandelingen uit Helmond en omstreken zit u bij Marly’s Beauty Studio dus goed!
 
 
 

De voordelen IPL

 Permanente ontharing;
Snel, veilig en effectief;
Zeer korte hersteltijd;
Maar liefst 80-90% haarreductie!
 
 
 

Klantervaringen

Door de jaren heen heb ik velen klanten mogen helpen. Zij belonen mijn werk met een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren. Meer klantervaringen kunt u hier lezen en uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om uw eigen ervaringen achter te laten!
 

<span>, ★★★★★</span>
"Inmiddels heb ik permanente make-up (wenkbrauwen) en ipl behandelingen ondergaan bij Marly’s Beauty Studio. Voor de pmu kan ik zeggen wauw! geen gedoe meer met potloodjes, poedertjes enz. Gewoon altijd mooie wenkbrauwen en ze passen perfect bij mijn kleur haren. Voor de ipl behandeling zag ik direct resultaat van de eerste behandeling. De haar groei wordt beduidend minder na iedere behandeling. Ik kan niet anders zeggen dat de behandelingen super zijn en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verder word je op een klantvriendelijke en professionele manier geholpen wat erg prettig is."
- Ellis de Wit, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Al jaren ga ik met veel tevredenheid naar Marlys beauty studio. Marly is proffesioneel en blijft zichzelf ontwikkelen in de nieuwste technieken. Het resultaat van de IPL behandelingen is geweldig. De behandeling is snel en je huid wordt goed gekoelt, waardoor je bijna niks voelt. En het allebeste: nooit meer scheren en irritaties. En het superlash serum werkt echt!!! Krijg heel veel complimentjes over mijn lange wimpers:) Ik dacht dat dit niet zou werken, wel dus! En is maar €50,- per flesje waar je 4-5 maanden mee doet!"
- Nathalie Goossens, ★★★★★
<span>, ★★★★★</span>
"Ik heb verschillende behandelingen gehad en ik ben super tevreden! Zowel de gezichtsbehandelingen als de ipl behandelingen. Na de eerste keer al heel veel resultaat. Ik blijf hier zeker komen!"
- Miranda van den Crommenacker, ★★★★★

 
 
 

De meest gestelde vragen over een IPL behandeling

Veel mensen hebben vragen over de IPL methode voor ze aan de behandeling beginnen. Marly’s Beauty Studio vertelt u er graag meer over. Mocht u toch nog vragen hebben na het lezen van de informatie op deze pagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Verwijdert de IPL methode haartjes permanent?
Ja. Je hebt vanaf de geboorte heel veel haarzakjes ontwikkeld, waarvan een bepaald percentage daadwerkelijk uitgroeit tot haartjes. IPL verwijdert deze permanent. Fabels over haren die opnieuw aan zouden groeien kloppen niet. Wel kan het zo zijn dat nieuwe haarzakjes zich ontwikkelen, waardoor je eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig hebt.

Is een IPL behandeling pijnlijk?
Het gevoel van een IPL behandeling wordt vaak omschreven als een elastiekje dat op de huid afschiet. Alhoewel de ene persoon natuurlijk gevoeliger is dan de andere, valt het de meeste mensen over het algemeen mee. Bovendien werkt Marly’s Beauty Studio met een IPL apparaat met ijskop die de huid zoveel mogelijk verkoelt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Voor een bevredigend resultaat van 80 tot 90% haarreductie zijn gemiddeld 8 tot 10 IPL behandelingen nodig. Dit is echter een gemiddelde en het precieze aantal benodigde behandelingen zal van persoon tot persoon verschillen. 100% haarreductie is nooit haalbaar omdat nieuwe haarzakjes zich kunnen ontwikkelen.  Het is daarom aan te raden om met enige regelmaat terug te komen voor een onderhoudsbehandeling (in de meeste gevallen is dit slechts één keer per jaar).

Kunnen lymfe- of zweetklieren die dicht bij de haarzakjes liggen beschadigd raken?
Nee, het licht wordt alleen maar opgenomen door haar pigmenten. Naar andere weefsels is er geen geleiding.
 
 
 

IPL Helmond (definitief ontharen)

Onze IPL behandelingen vinden plaats in Helmond. Voor meer informatie over ons adres verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving aan. Hebt u nog vragen over IPL, bijvoorbeeld over  de voordelen t.o.v. laser ontharen? U kunt ons natuurlijk altijd bellen (0492 – 565093) of een bezoek brengen aan mijn studio in Helmond. Naast Helmond richten wij ons ook op omliggende plaatsen, zoals Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout.
 

Please specify image url

Marly Leenders

ipl definitief ontharen helmond Mijn naam is Marly Leenders en ik ben de eigenaar van Marly’s Beauty Studio. Naast ervaren ondernemer binnen de beauty branche ben ik ook gediplomeerd permanente make-up specialist met veel passie voor het vak. Mocht u nog vragen hebben over permanente make-up, mijn aanpak of iets anders: neem dan gerust contact op! Hopelijk ontmoet ik u snel in mijn studio en kan u toevoegen aan mijn lijst van tevreden klanten!

Contact opnemen Bellen: 0492) 565 093