Harsen

 
 
Harsen is een tijdelijke, maar zeer effectieve manier van haarverwijdering. Dankzij harsen creëer je in één beweging de gewenste vorm, zonder dat hier haartje voor haartje voor moet worden geplukt. Ook donshaartjes worden dankzij het harsen effectief verwijderd. Wanneer de haartjes na 3 tot 6 weken terugkomen, zullen deze zachtere haarpuntjes hebben. Nooit meer last van vervelende stoppels dus! Marly’s Beauty Studio verzorgt harsbehandelingen voor lichaam en gezicht, voor zowel mannen als vrouwen.
 
 

De voordelen van harsen

 Haartjes blijven lang weg (3-6 weken).
Wanneer de haartjes terugkomen zijn ze minder stug.
De wax verwijdert niet alleen het haar bij de wortel, maar schilfert tegelijkertijd de huid af: met een ultra-glad resultaat!
 
 

De nadelen van harsen

x Om te kunnen behandelen moeten de haartjes een bepaalde lengte hebben.
x Er kan jeuk ontstaan na het harsen.
x Na vaker harsen kun je last van ingegroeide haren krijgen.
x Om de ca. 5 weken een behandeling nodig, kost daardoor veel tijd en geld.
 
Omdat harsen dus ook zeker een aantal nadelen kent, adviseren wij meestal IPL (definitief ontharen).
 
 

De meest gestelde vragen over harsen

Begint u voor de eerste keer aan een harsbehandeling, dan heeft u mogelijk nog een aantal vragen. Wij vertellen u graag meer. Mocht u nog vragen hebben na het bekijken van onze website, neem dan gerust contact met ons op!

Is harsen pijnlijk?
Afhankelijk van de haarstructuur, hoeveelheid haar en gevoeligheid van de persoon kan harsen als vervelend worden ervaren. Echter is het wel een zeer snelle manier om ook grote oppervlakken haar te verwijderen!

Is harsen slecht voor de huid?
Nee. Wel kan de huid wat rood worden na de behandeling. Om dit zoveel mogelijk tegen te gaan werkt Marly’s Beauty Studio met een hars die zacht is voor de huid. Indien u tot 48 uur na de behandeling blootstelling aan de zon vermijdt, is het ongemak minimaal.

Is harsen beter dan scheren?
Harsen heeft in ieder geval vele voordelen ten opzichte van scheren. Minder onderhoud, geen irritatie door scheren en geen stoppels meer zijn enkele van deze pluspunten!

Harsen in Helmond

Onze hars behandelingen vinden plaats in Helmond. Wij zijn gevestigd aan de Braakse Bosdwijk 3. Voor meer informatie over ons adres verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving aan. Hebt u nog vragen over harsen, bijvoorbeeld over de voordelen t.o.v. laser ontharen of IPL definitief ontharen? U kunt ons natuurlijk altijd bellen (0492 – 565093) of een bezoek brengen aan mijn studio in Helmond.

Naast Helmond richten wij ons ook op omliggende plaatsen, zoals Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout.

Overtuigd van de voordelen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op door uw gegevens achter te laten via onderstaande button. U wordt dan zo snel mogelijk door mij teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is: 0492-565093. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn Studio in Helmond!

Marly Leenders