Brazilian Wax

 
 
Al eeuwenlang is een vrouw met gladde en vlekkeloze huid het symbool van sensualiteit en schoonheid. Niet gek dus ook dat de Brazilian Wax – een ontharingsmethode voor de volledige schaamstreek en intieme delen – al jaren populair is. Ook bij Marly’s Beauty Studio bieden wij deze snelle, professionele en hygiënische behandeling, die resulteert in een gladde en zachte schaamstreek.
 
 
U bepaalt zelf het model bij deze behandeling:
 Full Brazilian Wax: alles weg
Brazilian Wax: streepje is populair
Triangle Brazilian Wax: klein driehoekje
 
 

De voordelen van de Brazilian wax

 Super snel en effectief
Nooit meer in de weer met scheermesjes: geen branderig gevoel en minder kans op ingroeide haartjes
Onderhoudsloos voor 3-5 weken:  perfect om gerust op vakantie te gaan!
Zeer glad en zacht resultaat: geen last van stoppels.
 
 

De nadelen van Brazilian wax

x Om te kunnen behandelen moeten de haartjes een bepaalde lengte hebben.
x Er kan jeuk ontstaan na het harsen.
x Na vaker harsen kun je last van ingegroeide haren krijgen.
x Om de ca. 5 weken een behandeling nodig, kost daardoor veel tijd en geld.
 
Omdat een Brazilian Wax behandeling dus ook zeker een aantal nadelen kent, adviseren wij meestal IPL (definitief ontharen).
 
 

De meest gestelde vragen over de Brazilian Wax

Heeft u nog vragen over de Brazilian wax? Stel ze gerust! Wij vinden geen enkele vraag raar en we doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren.

Is een Brazilian wax pijnlijk?
Pijnloos is de Brazilian wax niet, maar iedereen ervaart pijn op een andere manier. Gelukkig is het wel een snelle manier van haarverwijdering en zult u niet lang last hebben van de pijn.

Hoe lang blijven de haartjes weg?
Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon, maar gemiddeld blijven de haren ongeveer een maand weg.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor een behandeling?
De meeste klanten komen gemiddeld om de 4 à 5 weken langs voor een behandeling. Houdt u er in ieder geval rekening mee dat – voor het beste resultaat – de haren een minimale lengt van 5 mm moeten hebben.

Brazilian wax in Helmond

Onze brazilian wax behandelingen vinden plaats in Helmond. Voor meer informatie over ons adres verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Tevens treft u daar een routebeschrijving aan. Hebt u nog vragen over brazilian, bijvoorbeeld over  de voordelen t.o.v. IPL definitief ontharen of traditioneel harsen? U kunt ons natuurlijk altijd bellen (0492 – 565093) of een bezoek brengen aan mijn studio in Helmond.

Naast Helmond richten wij ons ook op omliggende plaatsen, zoals Mierlo, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Bakel & Lieshout.

Overtuigd van de voordelen?

Bent u overtuigd van de voordelen van Brazilian Wax? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. U wordt dan zo snel mogelijk door mij teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is: 0492-565093. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn Studio in Helmond!

Marly Leenders